| Effects of culinary treatments on the in vitro nutritional quality and the functional properties of freshwater fishes of Cameroon: Clarias gariepinus, Heterotis niloticus, Cyprinus carpio and Oreochromis niloticus. | Recherche rapide |
| idbiblio | 11467 |
|---|---|
| écrit par |
Tiwo Tsilapa C.
*
Womeni H.M. * Tchoumbougnang F. * Ndomou S. * Linder M. * |
| support | Journal |
| éditeur | International Journal of Biotechnology and Food Science, 4, 3 |
| année | 2016 |
| extension | # |
| pages | 39-51. |
| commentaire | " |
| ajouté par |
date: 26/01/2022 nom prénom: paugy didier email: didier.paugy@ird.fr organisme: IRD |
Taxons décrits
| idtaxon | taxon | auteur ref. | flag | page | ref |
|---|---|---|---|---|---|
| 2213 | Clarias gariepinus | (Burchell, 1822) | Valid | 39-45, 46, 47, 48, 49 | |
| 1118 | Heterotis niloticus | (Cuvier, 1829) | Valid | 39-45, 47, 50 |
